Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

ΟΤΕ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Καστοριάς:Αναβάθμιση Ευρυζωνικού δικτύου ΟΤΕ στην περιοχή μας

ΟΤΕ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Καστοριάς:
Αναβάθμιση Ευρυζωνικού  
δικτύου ΟΤΕ στην περιοχή μας
 
     Το τελευταίο καιρό βλέπουμε στο χωριό μας,σε διάφορα σημεία (είσοδος χωριού/γήπεδο,διασταύρωση καφενείου Ρουσκόπουλου κα) σημάνσεις εκτέλεσης εργων(περιφράξεις,κώνοι κλ) αλλά και κατά μήκος της κεντρικής οδού, αλλά και προς κόμβο Αργους,από κατηφόρα προς ποτάμι και Τσιφλίκι, ειδική χάραξη-ασφαλτοκοπή-τομή με ειδικό μηχάνημα,όπου τοποθετήθηκε ειδικό καλώδιο οπτικών ινών.
     Πρόκειται για εργασίες αναβάθμισης ευρυζωνικών δικτύων του ΟΤΕ στην περιοχή μας (παροχή γρήγορου Internet)επειδή είναι περιοχή εγκατάστασης πολλών επιχειρήσεων.
 
      Σχετική Ανακοίνωση  της Αντιπεριφέρειας ΠΕ Καστοριάς,αναφέρεται:
"Το έργο «Αναβάθμιση Δικτύου ΟΤΕ σε περιοχές της Καστοριάς» συμπεριλαμβάνεται  στο επενδυτικό πρόγραμμα του Ομίλου ΟΤΕ για το 2016, το οποίο, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει την επέκταση του δικτύου οπτικών ινών, με την τοποθέτηση δεκατεσσάρων (14) συνολικά καμπινών για την παροχή γρήγορου internet και αξιόπιστων, προσιτών ευρυζωνικών υπηρεσιών στους οικισμούς Μανιάκοι και Αμπελόκηποι Καστοριάς. Στο πλαίσιο του έργου, θα εγκατασταθεί και νέο δίκτυο επί της παλιάς Ε.Ο. Κοζάνης-Καστοριάς, στο ύψος των Αμπελόκηπων, για τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των τοπικών επιχειρήσεων. Οι εργασίες προβλέπεται να έχουν ολοκληρωθεί έως το τέλος Ιουνίου, οπότε και θα είναι εμπορικά διαθέσιμες ταχύτητες VDSL έως 50Mbps, σε επιπλέον 1.500 νοικοκυριά και επιχειρήσεις".
 
**Ολόκληρη η Ανακοίνωση ......βλ.ΚΛΙΚ ΕΔΩ
 
ΣΧΟΛΙO μας: Βέβαια καλοδεχούμενη η όποια αναβάθμιση στην περιοχή μας,αλλά με την ευκαιρία ,να μην πούμε και το πικρόχολο Σχόλιό μας?¨
-Μήπως γι αυτό τόσα χρόνια,η ΠΕ Καστοριάς έχει εγκαταλείψει αυτούς τους οδικούς άξονες,χωρίς  στοιχειώδη σήμανση-διαγράμμιση από την εποχή Λιάντση,όπως έχουμε γράψει σε σωρεία άρθρων μας στο Ιστολόγιό μας?Μήπως περίμενε πρώτα τις οπτικές ίνες? (* Βλ.ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
-Μήπως τώρα που ολοκληρώνονται οι αποκαταστάσεις των δικτύων,ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για διαγράμμιση των οδών?....Είδομεν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου