Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΟΔΩΝ-ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ:Από Κόμβο Αργους Ορεστικού προς Αμπελόκηπους

ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΟΔΩΝ-ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ:Από Κόμβο Αργους Ορεστικού προς Αμπελόκηπους

  Διαγραμμίσεις Οδών-Μια  παλιά Ιστορία Εγκατάλειψης 

  Για τις οριζόντιες σημάνσεις οδών(διαγραμμίσεις) οδικών αξόνων γύρω και μέσα από τους Αμπελόκηπους  και την εγκατάλειψή τους από την εποχή που ήταν Νομάρχης ο Λιάντσης, έχουμε γράψει  ουκ ολίγα άρθρα,θέσαμε το θέμα σε Τοπικούς Προέδρους(Ντίνας Τάσος,Τρυφόπουλος Θωμάς) το έθεσαν και οι ίδιοι,όπως είπαν στον Δήμο Αργους Ορεστικού, όπου ανήκουμε πλέον,το θέσαμε και προσωπικά στον Δήμαρχο,αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
    Ο Δήμαρχος είπε, είναι αρμοδιότητα της ΠΕ Καστοριάς.
  Μένει να το θέσουμε στον Αντιπεριφεριάρχη,αφού κανείς,φαίνεται, δεν διαβάζει Τοπικά Ιστολόγια,ούτε επιθεωρεί την κατάσταση των δρόμων στην περιοχή. 
      
 
 
 


ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ:Από Κόμβο Αργους Ορεστικού προς Αμπελόκηπους

    Σχετικά με τις Πινακίδες γύρω από το Χωριό,πρόσφατα λύσαμε τον "γρίφο",.."τι λείπει από Πινακίδα αμέσως μετά τον Κόμβο Αργους Ορεστικού προς Καστοριά-Αμπελόκηπους-Δισπηλιό"?.

Οι Φωτογραφίες δίνουν την απάντηση τι λείπει, αλλά όχι το γιατί


8-10-2016:Η Πινακίδα πεσμένη-Λείπουν 4 βίδες
    Υπόψη την Φωτογραφία με την πλήρως τοποθετημένη αυτήν Πινακίδα την έχουμε καταχωρημμένη στο Google Earth κι έχει επιλεγεί στο Google Maps από Χρόνια,στην θέση αυτή μετά τον κόμβο Αργους Ορεστικού, της Καθέτου Εγνατίας, και μπορεί να την δεί ο καθένας επισκέπτης στο διαδίκτυο  (βλ.ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
 
Τα ερωτήματα,προς αρμοδίους (ας τα βρούνε μεταξύ τους ποιος είναι πιό αρμόδιος)
 
1-Μετά τις διαγραμμίσεις, πήραν σειρά και οι Πινακίδες για εγκατάλειψη?
2-Η Πινακίδα αυτή, έπεσε μόνη της?Ταυτόχρονα βγήκαν 4 βίδες κι έπεσε?Την έβγαλε κάποιος/κάποιοι και γιατί?
3-Δεν βρίσκουν 4 βίδες ή χρειάζεται να συνεδριάσει το Περιφ Συμβούλιο Δυτ.Μακεδονίας για έγκριση σχετικού κονδυλίου προμήθειας κοχλιών,μετά τις "βαθιές τομές" των τελευταίων ετών στους ΟΤΑ ή περιμένουμε την εκταμίευση της νιοστής δόσης-υποδόσης ,κατά τα γνωστά,για διάθεση πιστώσεων?
4-Σκέφθηκε μήπως κάποιος ή κάποιοι αρμόδιοι, ότι τώρα πλέον οι επισκέπτες ,έμαθαν τον δρόμο και δεν χρειάζεται να υπάρχει Πινακίδα προς Καστοριά και Αμπελόκηπους κι έμεινε να μάθουν μόνο το Δισπηλιό?
5-Θα την ξαναβάλλουν στην θέση τους, όταν θυμηθούν να κάνουν και τις εγκαταλειμμένες διαγραμμίσεις οδών που γράφουμε παραπάνω από την εποχή Λιάντση?
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου