Σάββατο, 28 Αυγούστου 2010

ΙΚΤΕΟ Αμπελόκηποι Καστοριάς

ΙΚΤΕΟ ΠαλιούρηΑμπελόκηποι Καστοριάς

Ενα  νέο σύγχρονο συγκρότημα Ιδιωτικού Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων (ΙΚΤΕΟ)στους Αμπελόκηπους Καστοριάς, προσφέρει τις υπηρεσίες του στους αυτοκινητιστές του Ν.Καστοριάς.

     Οπως είναι γνωστό ,το χωριό Αμπελόκηποι έγινε σταδιακά κέντρο των νέων εγκαταστάσεων των περισσοτέρων αντιπροσωπειών αυτοκινήτων του Ν.Καστοριάς με καθετοποιημένες μονάδες(εκθέσεις κ συνεργεία).
      Τώρα πλέον η υποδομή εξυπηρέτησης αυτοκινήτου στην περιοχή συμπληρώνεται με ένα σύγχρονο συγρότημα ΙΚΤΕΟ του κ.Γ.Παλιούρη που βρίσκεται μεταξύ Αμπελοκήπων και Μηλίτσας Ν.Καστοριάς.
      Αρχές Αυγούστου επισκεπτόμενοι το ΙΚΤΕΟ για έλεγχο αυτοκινήτων μας (όπως είναι γνωστό το Σήμα ΚΤΕΟ ισχύει για 2 χρόνια,ενώ η Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων, για 1 χρόνο) πήραμε μια γεύση της ποιοτικής εξυπηρέτησης που προσφέρει.
    Το προσωπικό του, παραλαμβάνει ευγενικά το αυτοκίνητο στην είσοδο  και το οδηγεί στον χώρο με τα ειδικά μηχανήματα και περνά όλα τα στάδια ελέγχου με λεπτομέρεια.Ο οδηγός επισκέπτεται την Γραμματεία,όπου γίνεται δεκτός με χαμόγελο και ακολουθούν οι διατυπώσεις (έλεγχος στα χαρτιά,άδεια οχήματος ,Ταυτότητα,ΑΦΜ ,πληρωμή Παραβόλου Ελέγχου κλπ). και στην συνέχεια έχει την ευχέρεια να αναμένει στο σαλόνι υποδοχής έχοντας στην διάθεσή του δωρεάν καφέ,τηλεόραση και ενημερωτικά έντυπα και από κεί  μπορεί να παρακολουθεί μέσω υαλοστασίων τις φάσεις ελέγχου του οχήματός του στον χώρο ΚΤΕΟ μέχρι την έξοδο,όπου αφού ελεγχθούν όλα τα συστήματα και αν έχουν καλώς,επικολλάται το ειδικό σήμα ΚΤΕΟ.Ο Οδηγός παίρνει μηχανογραφικά εκτυπωμένο Εντυπο,όπου αναγράφονατι και τυχόν παρατηρήσεις,συστάσεις για τυχόν αναγκαίες επισκευές του οχήματός του.
         Στην επίσκεψή μας,έτυχε να βρούμε και τον ιδιοκτήτη του ΙΚΤΕΟ Γ.Παλιούρη,τους αποθανατίσαμε  σε ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο,μαζί με την μητέρα του κα Κράγια Αικατερίνη,με τις ευχές για καλές δουλειές στην περιοχή μας.
     Το συγκρότημα είναι μέλος του Δικτύου IKTEO AUTOVISION που έχει πολλά ΙΚΤΕΟ σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
    Το ΙΚΤΕΟ AUTOVISION στoυς Αμπελόκηπους Καστοριάς, εφαρμόζει ευέλικτο ωράριο λειτουργίας παραμένοντας ανοικτό τις καθημερινές από τις 08.00 έως 19.00 και το Σάββατο από τις 08.00 έως 16.00.  καλύπτει δε όλες τις κατηγορίες οχημάτων μέχρι και φορτηγά των 3,5t

        
 Για πληροφορίες ή και για προγραμματισμό ραντεβού, επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο   τηλ  2467073181

      Το ΙΚΤΕΟ βρίσκεται ΕΔΩ

Περισσότερες Φωτογραφίες από το ΙΚΤΕΟ με ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου