Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Εφημερίδα ΠΕΛΣΑ Αμπελόκηποι Φύλλο Ιουλίου 09

Εφημερίδα "ΠΕΛΣΑ-Αμπελόκηποι" Καστοριάς,Φύλλο Ιουλίου 2009


Με κάποια καθυστέρηση,λόγω θερινών διακοπών του τυπογραφείου όπου εκτυπώνεται,κυκλοφόρησε και διανεμήθηκε ήδη το Φύλλο Ιουλίου 2009 της Εφημερίδας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελοκήπων Καστοριάς, με ποικίλη ύλη.

Το Φύλλο στο χωριό διανεμήθηκε από τα μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου,χέρι-χέρι για να υπάρξει και προσωπική επαφή με τους συγχωριανούς και να συγκεντρωθούν οι συνδρομές (10,00€/έτος) που αποτελούν αναγκαία "οικονομική ένεση" για κάλυψη των εξόδων εκδοσης της Εφημερίδας.

Το ποσό είναι αμελητέο σε σχέση με το τί ΔΩΡΕΑΝ προσφέρει ο Σύλλογος στις πολλές εκδηλώσεις του προς όλους τους χωριανούς και δεν νοείται σπίτι που δεν παίρνει την εφημερίδα.Δεν είναι ούτε το 1/3 των Δωρεάν κερασμάτων που καθένας μπορεί να απολαύσει στις εκδηλώσεις του ΠΕΛΣΑ.Οποιος βέβαια έχει οποιοδήποτε παράπονο από την Εφημερίδα ή τον Σύλλογο οφείλει να το πεί στη Διοίκηση για να διορθωθεί οποιαδήποτε παράλλειψη.

Η Εφημερίδα φιλοξενεί και διαφημίσεις, όσων επαγγελματιών συγχωριανών θέλουν με το συμβολικό κόστος κόστος μόνον των 50,00€/έτος.

Και από την θέση αυτή ,καλούμε όλους τους επαγγελματίες του χωριού να στηρίξουν την Εφημερίδα, παραχωρώντας τέτοιες διαφημίσεις η και με έξτρα χορηγίες γιατί είναι ένα εργαλείο προβολής των τοπικών μας ζητημάτων και σαν τέτοιο όλους ωφελεί.

Στo τελευταίο φύλλο, τα κυριώτερα θέματα:

1)Θαλασσινά Μπάνια/Εκδρομή ΠΕΛΣΑ στους Ν.Πόρους......σελ.-1

2)Ποίημα με αναφορά στη Θάλασσα..........................................σελ.-1

3)Επιστολή Αλ.Κατσαούνη για τοπικά Θέματα........................σελ.-2

4)Συνάντηση Προέδρου ΠΕΛΣΑ με τους "Αυστραλούς"..........σελ.-2

5)Φαρμακείο Διακοπών.................................................................σελ.2-5

6)Σελ.-3:Συνταγή Μαγειρικής(Χαρούλα Νικοπούλου)-Ποίημα του ΞΕΝΟΥ

7)Σελ.-4:Πανδημία της Νέας Γρίπης- ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

8)"Με τη σωστή σειρά",Διδακτική Συμβουλή (Αρετή Νικοπούλου)- ...Σελ.-5

9)"Καθρέπτη καθρεπτάκι μου"!-Διακοσμητικές Συμβουλές (Σοφία Νικοπούλου,Πολ.Μηχ.ΤΕ-Διακοσμήτρια www.nikopouloudesign.bogspot.com) ..........................Σελ.5

10)Σελ.-6:α)"Γελάμε...Γελάμε" και εύθυμα...β)Ποίημα από ΞΕΝΟ

γ)Μύθοι και Πραγματικότητα(Αρθρο για το Κρασί,του γιατρού Ζήση Τσαούση)


Με ΚΛΙΚ ανά Σελίδα,παρακάτω, διαβάζετε την Εφημερίδα στον Υπολογιστή σας

Στέλνετε για δημοσίευση άρθρα ή σχόλιά σας στην Εφημερίδα,αν θέλετε με email στην Ιστοσελίδα μας, είτε προσωπικά στα Μέλη της Διοίκησης ή Ταχυδρομικά στη Διεύθυνση της Εφημερίδας ή στο Γραμματοκιβώτιο ΠΕΛΣΑ στα Γραφεία των Γραμματοθυρίδων στο ΚΕΠ του χωριού.

Σελ...-1



Σελ...-2


Σελ...-3



Σελ....-4


Σελ...-5





Σελ....-6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου