Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ-ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ:Ria Lohse (Ελευθερία/Ρία,το γένος Νικοπούλου)- σε Φιλανθρωπική Ποδηλατοδρομία-4/9/2016-Νόττιγχαμ-Αγγλία.

ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ-ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ:
Ria Lohse (Ελευθερία/Ρία,το γένος Νικοπούλου)- σε Φιλανθρωπική Ποδηλατοδρομία-4/9/2016-
Νόττιγχαμ-Αγγλία.

      Η κόρη μας Ria Lohse (Ελευθερία/Ρία-το γένος Νικοπούλου)(*βλ κ Facebook/Ria Lohse)- από τους Αμπελόκηπους Καστοριάς, που ζει πλέον μόνιμα με την οικογένειά της στο Νόττιγχαμ της Αγγλίας, όπου εργάζεται ως Αρχιτέκτονας στο Γραφείο Μελετών FRANKLIN ELLIS ARCHITECTS , πήρε μέρος σε Φιλανθρωπική Ποδηλατοδρομία, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Νόττιγχαμ(University of Nottingham),  σήμερα 4/9/2016, διανύοντας με ποδήλατο απόσταση  75 μίλια (ήτοι 75χ1,61=120,75 χιλιόμετρα).
 
   Ο σκοπός της διοργάνωσης ήταν να εξασφαλισθούν δωρεές από τον φιλικό περίγυρο των συμμετεχόντων για την ΄Ερευνα κατά του Καρκίνου στην Μ.Βρεττανία (Cancer Research UK).
   Όπως φαίνεται στην Ιστοσελίδα της Διοργάνωσης, η Ρία,ατομικά, εξασφάλισε δωρεές £286.00 286 Λίρες Αγγλίας,έναντι προϋπολογισθέντος στόχου 150 Λιρών.
 
   
      Σημειώνεται ότι ήταν μια δύσκολη ποδηλατοδρομία, διάρκειας 5,5 ωρών με ανηφορικές αναβάσεις συνολικού υψομέτρου 2Km. Στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής είχε  βροχή και αέρα, αλλά σε ενδιάμεσους σταθμούς είχε την "εμψύχωση" από φίλους και συναδέλφους της που περίμεναν. Κατά τον τερματισμό ο καιρός ήταν καλός και η υποδοχή θερμή ,πέραν των άλλων  και από την οικογένειά της, το σύζυγο Niels Lohse (γαμπρό μας) και τα 2 παιδιά τους (Christopher και Lucas/τα εγγονάκια μας) .
      Νάσαι καλά κορίτσι μας,να μπορείς να συμβάλλεις σε τέτοια θεάρεστα, έργα με την συμμετοχή σου.
 
Οι γονείς
Νικοπούλου Αρετή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου