Κυριακή 1 Απριλίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: "Εσκασε" σήμερα 1-4-2018:O TAP φέρνει Αέριο στους Αμπελόκηπους Καστοριάς!!!-Το Χρονοδιάγραμμα-Αποκλειστικές Δηλώσεις

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: "Εσκασε" σήμερα 1-4-2018!!:
O TAP φέρνει Αέριο στους Αμπελόκηπους Καστοριάς!!!
-Το Χρονοδιάγραμμα-Αποκλειστικές Δηλώσεις
 
     Τελευταία είχε πέσει πολλή μεγάλη "αερολογία" στα ΜΜΕ,για το αν παίρνουν αέριο από τον TAP η Καστοριά,το Αργος ή το Μανιάκι και πότε ,με δηλώσεις ,αντιδηλώσεις αρμοδίων και μη.
 
   Σύμφωνα με  αποκλειστικές πληροφορίες του Ιστολογίου μας www.ampelokipi-kastoria.blogspot.com, που έγιναν γνωστές από το πρωϊ σήμερα 1-4-2018,το Χωριό μας Αμπελόκηποι Καστοριάς, μπήκε οριστικά στο Πρόγραμμα Διανομής αερίου από τον TAP,από ειδική αναμονή που εξασφαλίστηκε στην περιοχή "Κουρί"  διέλευσης του TAP στους Αμπελόκηπους(ήδη οι εργασίες στο "Κουρί"-βλ.φωτογραφίες).
 
    Την είδηση επιβεβαίωσαν σήμερα το πρωϊ στο Δημαρχείο Δήμου Αργους Ορεστικού, ο Περιφερειάρχης Δυτ Μακεδονίας κ Καρυπίδης , ο Δήμαρχος κ Κεπαπτσόγλου και ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Αμπελοκήπων Μάκης Τρυφόπουλος.
 
    Ο κ.Καρυπίδης σε αποκλειστικές δηλώσεις στο Ιστολόγιό μας ,δήλωσε μεταξύ άλλων:
 
....."Σε πείσμα των λογής-λογής κινδυνολόγων της περιοχής,είμαστε σε θέση σήμερα να ανακοινώσουμε μια ακόμη επιτυχία μας:Ειδική Αναμονή του TAP στους Αμπελόκηπους και Διανομή Αερίου στον Οικισμό και στις Βιοτεχνίες-Βιομηχανίες της Περιοχής!!
     Εργαστήκαμε επίπονα,συντονισμένα ,μαζί με τον Δήμαρχο,τον Πρόεδρο Τ.Κοινότητας,τους Φορείς της Γούνας και το Επιμελητήριο Καστοριάς,καθώς και τις Βιοτεχνικές Επιχειρήσεις που είναι εγκατεστημένες στην περιοχή Αμπελοκήπων και πλέον είναι γεγονός η εξασφάλιση αερίου και για την ιδιαίτερη αυτή περιοχή του Δήμου Αργους Ορεστικού, με πολλαπλά συνδυαστικά θετικά  πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα για την Οικονομία της ευρύτερης περιοχή του Ν Καστοριάς".
 
Το Χρονοδιάγραμμα Υλοποίησης
 
α) Τέλος 2019: κατ'εξαίρεση έχει εξασφαλιστεί ως ειδική αντιπαροχή,ιδιαίτερες μικρές αναμονές για Δωρεάν παροχή αερίου σε όλα τα αγροτεμάχια τς περιοχής διέλευσης TAP των Αμπελοκήπων.Θα μπορεί έτσι κάθε αγρότης να κάνει δωρεάν τον καφέ του στο χωράφι του ,χωρίς να είναι αναγκασμένος  να μετακινείται..
β)Σύσταση ειδικού Φορέα Δικτύου Διανομής,πρόβλεψη αναγραφής σχετικών Πιστώσεων στον Προϋπολογισμό του 2083, με στόχο ολοκλήρωση το πολύ τέλος του 2083!!
 
Λεπτομέρειες θα εξειδικευτούν προσεχώς.....
 
===================================================================
***Σημ.:Χα-Χα!!-Το πιστέψατε ε?......."Σας γέλασε ο Απρίλης"!!...
....................................Να κρατήσουμε και λίγο το "έθιμο"...
===================================================================

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου