Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Μουσική Συναυλία του PAVLO στην Καστοριά:Μια Μαγευτική Βραδυά-Σάββατο 27 /7/2019 στο Θέατρο Ολυμπιακής Φλόγας.

Μουσική Συναυλία του PAVLO στην Καστοριά:Μια Μαγευτική Βραδυά-Σάββατο 27 /7/2019 στο Θέατρο Ολυμπιακής Φλόγας.

 
 
     Μια μαγευτική πραγματικά συναυλία χάρισε,δωρεάν στο κοινό της Καστοριάς χθές βράδυ ο διεθνούς φήμης κιθαρίστας-Μουσικός  PAVLO.
    Σημειώνεται ότι ο PAVLO(Παύλος Σιμιτκίδης) είναι γιός μεταναστών γονέων από την Πεντάβρυσο Καστοριάς στον Καναδά από όπου έχει κάνει μια εντυπωσιακή διεθνή καριέρα.
    Πριν από 4 χρόνια είχε έρθει  για μια  συναυλία στο Θέατρο Βουνού  στην Καστοριά η οποία βιντεοσκοπήθηκε και όπως είπε ο ίδιος είχε μεγάλη απήχηση διεθνώς και του άνοιξε νέους ορίζοντες.
    

 
    Τον  περασμένο μήνο συμμετείχε καλεσμένος σε συναυλία στο Ηρώδειο στην Αθήνα με άλλους καλλιτέχνες..
 
     Συγκινητικές στιγμές της Εκδήλωσης ήταν  η αφιέρωση του τραγουδιού του "Cafe Kastoria" στην μητέρα του που είχε τα γενέθλιά της κι ήταν παρούσα και ο PAVLO κατέβηκε από την σκηνή με την κιθάρα του και πήγε κοντά της.
   Επίσης  το στιγμιότυπο που κάλεσε στην σκηνή τον γνωστό μας μαέστρο  Παύλο Φωτιάδη από την Ομάδα Φίλων Τραγουδιού -Τροβαδούρων Καστοριάς (Παυλάκη) που είναι συγχωριανοί και έπαιξαν-τραγούδησαν μαζί την "Μικρή Νεφέλη".
    Μαζί με τον Pavlo έπαιξαν και ο λυράρης Λάζος Ιωαννίδης που μ ετην λύρα κάνει διεθνή καριέρα,η μουσικοσυνθέτις-ακορντεονίστας Ζωή Τηγανούρια,οι Καστοριανοί Χάρης Ευαγγέλου τρομπετίστας και ο μαέστρος Παύλος Φωτιάδης(Παυλάκης).
    O PAVLO τήρησε κι αυτή την φορά την συνήθειά του και δώρησε την κιθάρα του στο τέλος σε ένα νεαρό θεατή
     Η Εκδήλωση  υλοποιήθηκε με την  στήριξη ΠΕ Καστοριάς, Εταιρείας Τουρισμού Δυτ.Μακεδονίας και Δήμου Καστοριάς
 
Μερικά μικρά Videos από την συναυλία μπορείτε να δείτε παρακάτω:
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου