Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

Η Εφημερίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου ΠΕΛΣΑ-Φύλλο Νοεμβρίου'08

Η Εφημερίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου ΠΕΛΣΑ:Ενα χρήσιμο εργαλείο επικοινωνίας των απανταχού Αμπελοκηπιωτών

Ο δραστήριος Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Λαογραφικός Σύλλογος Αμπελοκήπων,(αρχικά ΠΕΛΣΑ)παρά τις περιορισμένες δυνατότητες ενός μικρού χωριού σαν το δικό μας,καταφέρνει και εκδίδει Μηνιαία Τοπική Εφημερίδα με Τοπικά θέματα και ποικίλη ύλη, με ερασιτεχνική εθελοντική προσφορά- συνεργασία συγχωριανών μας.
Στην προμετωπίδα υπάρχουν τα χαρακτηριστικά του Χωριού:φωτογραφίες του Αη-Νικόλα Βουνού και Σταφύλια που παραπέμπουν στα παλιά μας (αλλά και τα σύγχρονα) Αμπέλια που έδωσαν το όνομα ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
Η Εφημερίδα διανέμεται σε όλους τους συγχωριανούς ταχυδρομικά και είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας και με τους ομογενείς μας στο εξωτερικό.
Ειδικά με τους ομογενείς μας στην ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ υπάρχει τακτική επαφή και ανταλλαγή ενημέρωσης.Η Εφημερίδα συχνά φιλοξενεί επιστολές και φωτογραφικό υλικό από τις εκεί εκδηλώσεις.Σημειώνεται ότι στην διοίκηση του εκεί "Συλλόγου Ηλικιωμένων Αργους Ορεστικού & Περιχώρων" η πλειοψηφία είναι χωριανοί μας ενώ για χρόνια τώρα είναι Πρόεδρος ο χωριανός μας Δημ.Ζησιάδης (ο Μήτσος του Τσάκου,που λέμε στο χωριό,έτσι για να συννενοούμαστε δηλαδή).
Η ετήσια συνδρομή,καθαρά συμβολική είναι για το εσωτερικό 10,00€ για το εξωτερικό 20,00€
Υπέυθυνος είναι Ο Πρόδερος του Συλλόγου Τάσος Ντίνας τηλ.&Fax 00302467085504 και κιν..00306977301732
Συντακτική Επιτροπή:Αρετή Νικοπούλου-Χαρούλα Νικοπούλου
Στην εφημερίδα αρθρογραφούμε και εμείς κάπου-κάπου, αλλά μπορεί καθένας συγχωριανός μας να στείλει Αρθρο ,Σχόλιο,Φωτογραφίες,αρκεί να κινείται στο πνεύμα της εφημερίδας και αυτό ζητά συχνά Ο Σύλλογος με ανακοινώσεις του.
Από τη θέση αυτή θα παρουσιάζουμε τα βασικώτερα κάθε φύλλου και ευχαρίστως θα μετα φέρουμε στον Σύλλογο τυχόν σχόλια που μπορείτε να κάνετε στο τέλος του άρθρου






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου