Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

ΔΟΞΑ Αμπελοκήπων:Μουσικοχορευτική Βραδυά 25.8.12

Η Πλατεία του Χωριού Βράδυ 25-8-2012
ΔΟΞΑ Αμπελοκήπων:
Μουσικοχορευτική Βραδυά 25.8.12

     Ο Αθλητικός Σύλλογος του χωριού "ΔΟΞΑ" Αμπελοκήπων, διοργάνωσε στην Πλατεία,Μουσικοχορευτική Βραδυά το Σάββατο 25.8.2012.
      Χωριανοί και φίλοι-φίλαθλοι και οπαδοί της Ομάδας κατέκλυσαν την πλατεία,όπου γεύθηκαν,από τις επί τόπου ψησταριές των μελών του Συλλόγου, τα τοπικά σουβλάκια,"σήμα κατατεθέν" των Αμπελοκήπων,λόγω των γνωστών Ταβερνών του Χωριού.
από αριστερά:Ηρακλής Κοκκαλένιος,
απέναντι Τάσος Ντίνας,
Δήμαρχος Πάνος Κεπατσόγλου,
Αντιδήμαρχος Πέτρος Χατζής,
Φώτης Νικόπουλος
        Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχός μας Πάνος Κεπαπτσόγλου,του Δήμου Ορεστίδος (Αργους Ορεστικού), που απεύθηνε σύντομο χαιρετισμό, μιλώντας για συμπαράσταση υπό δύσκολες συνθήκες,λόγω των πολλαπλών οικονομικών περικοπών σε βάρος των Δήμων γενικά.
         Παρόντες επίσης, εκτός από την Διοίκηση της Ομάδας και ο συγχωριανός μας  Αντιδήμαρχος Πέτρος Χατζής καθώς και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αμπελοκήπων Τάσος Ντίνας.

και το Ταμείο απαραίτητο:
Αργύρης Κοβάτσης,
Κοσμάς Νικόπουλος
 

         Σημειώνεται εδώ ειδικά,  ότι η Ομάδα ΔΟΞΑ Αμπελοκήπων,  καταφέρνει να είναι μεταξύ των 5 πρώτων στην Α' κατηγορία,κεντρίζοντας την νεολαία στην άθληση και διατηρώντας το Γήπεδο,στην είσοδο του Χωριού, καταπράσινο στολίδι.
        Αξίζουν συγχαρητήρια στην Διοίκηση,στα παιδιά και σε όσους βοηθούν ,με οποιοδήποτε τρόπο, το έργο του Συλλόγου,που φέτος,απ'οτι μας είπαν ,συμπληρώνει ήδη ζωή 50 χρόνων ,από την ίδρυση της Ομάδας.
 
**Δείτε άλλο Αρθρο μας για ΔΟΞΑ Αμπελοκήπων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου