Κυριακή 13 Μαΐου 2018

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ:Εκδήλωσης Λήξης Κύκλου Μελέτης Αγίας Γραφής 12-5-2018

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ:
 Εκδήλωσης Λήξης Κύκλου Μελέτης Αγίας Γραφής  12-5-2018
 
      Στις 12-5-2018, μετά τον Εσπερινό του Σαββάτου,έκλεισε συνοπτικά ο  Κύκλος Μαθημάτων, Μελέτης Αγίας Γραφής, για μεγάλους-ενηλίκους, για το νέο Εκκλησιαστικό ΄Ετος 2017-2018.
    Ο παπα Γρηγόρης ευχαρίστησε όλους και όλες που συμμετείχαν και παρακολούθησαν την σειρά των μαθημάτων, καθώς επίσης και οι συμμετέχοντες  εκφράσαμε  τις ευχαριστίες μας στον ιερέα μας για την δυνατότητα που μας έδωσε να ενημερωθούμε σε πολλά εκκλησιαστικά-θρησκευτικά ζητήματα,να λύσουμε απορίες και να είμαστε σε θέση να παρακολουθούμε τις ακολουθίες πλέον με περισσότερη γνώση και ενδιαφέρον.Ο παπα Γρηγόρης μας ζήτησε  να σκεφτούμε και να προτείνουμε θέματα που να συζητηθούν στον επόμενο Κύκλο από το φθινόπωρο.
         
  
 
      
Εκδήλωση Λήξης Κύκλου 12/5/2018
  
     Στην συνέχεια, όλοι μαζί, με τον παπα Γρηγόρη, πήγαμε  στην Καφετέρια του Χωριού,όπου η Εκκλησιαστική Επιτροπή, με τη συνεισφορά των συμμετεχόντων, είχε ετοιμάσει ειδική Εκδήλωση με κεράσματα(γλυκά,καφέ,αναψυκτικά κλπ).Σε ένα ευχάριστο φιλικό κλίμα, με ευχές,οι παρευρισκόμενοι ανταλλάξαμε απόψεις και ιδέες για την συνέχεια. Μεταξύ των άλλων εκφράστηκαν και επιθυμίες για διοργάνωση εκδρομών σε μέρη εκκλησιαστικού-θρησκευτικού ενδιαφέροντος (εκκλησίες,μοναστήρια κλπ)



Φωτογραφικά Στιγμιότυπα από την Εκδήλωση στην Καφετέρια Μιχαλόπουλου(Κώστας κ Σούζη)




 





=============================================================
**Δείτε προηγούμενα Άρθρα για ΚΥΚΛΟ ΑΓ ΓΡΑΦΗΣ...ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου