Κυριακή 13 Μαΐου 2018

ΓΙΟΡΤΗ ΜΗΤΕΡΑΣ:13-5-2018 Εκδήλωση Πολιτιστ Συλλόγου-Αμπελόκηποι Καστοριάς














ΓΙΟΡΤΗ ΜΗΤΕΡΑΣ:13-5-2018 Εκδήλωση Πολιτιστ Συλλόγου-Αμπελόκηποι Καστοριάς.
 
     Ο Πολιτιστ Σύλλογος (ΠΕΛΣΑ) διοργάνωσε ειδική εκδήλωση για την "ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ" στο Πολιτιστικό Κέντρο του Χωριού,σήμερα Κυριακή 5μμ.
    
  Στο νόημα της εορτής αναφέρθηκε η Πρόεδρος του Συλλόγου Σοφία Χατζή, σημειώνοντας ότι η Ημέρα της Μητέρας καθιερώθηκε διεθνώς για να τονίζεται ο σημαντικός ρόλος κάθε μητέρας στην  ανθρώπινη κοινωνία και αξίζει ιδιαίτερα ο καθένας μας να δείχνει την ευγνωμοσύνη του σ'εκείνη την γυναίκα που τον έφερε τον κόσμο, τον ανάθρεψε και στάθηκε δίπλα του αρωγός στη ζωή του.
     Ο Σύλλογος πρόσφερε κεράσματα στους παρευρεθέντες και συμβολικά από ένα γλαστράκι λουλούδια σε κάθε γυναίκα-μάνα.
 
     Συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης ήταν η ομιλία της Μαρίας Ζαφειρίου, που  αναφέρθηκε στην πρόσφατα χαμένη μητέρα της Ερμιόνη. Αναφέρθηκε στην φροντίδα και αγάπη που έδειξε σε αυτήν και τον αδελφό της,  στις απλές καθημερινές της κουβέντες και συμβουλές . Λόγια βγαλμένα απ΄την ψυχή της, λόγια που κάθε μάνα θα χαιρόταν  ν'ακούσει από τα παιδιά της.
 
    Βέβαια πρέπει να σημειωθεί ότι στην αίθουσα ήταν μόνον γυναίκες και μόνο 2 άνδρες. Ας το σκεφτούμε λίγο καλύτερα οι άνδρες- Δεν είναι "μια Γιορτή για τις Γυναίκες", μάνα όλοι έχουμε ή είχαμε(όσοι τις έχουμε χάσει). Αυτή η μέρα μας δίνει γενικότερα την ευκαιρία να πούμε μια γλυκιά κουβέντα στην γυναίκα που μας γέννησε και μας μεγάλωσε, να της πούμε ένα "ευχαριστώ" ή αν την χάσαμε, να αφήσουμε ένα λουλούδι στον τάφο της.
 Ας τις έχει ο Θεός όλες υπό την σκέπη του.
 
    Μηνύματα στην Εκδήλωση έστειλαν οι βουλευτίνες του Ν.Καστοριάς, κα Αντωνίου κ κα Τελιγιωρίδου,π ου διάβασε η Πρόεδρος του Συλλόγου.
 
Φωτογραφικά Στιγμιότυπα από την Εκδήλωση.





 
 
 
================================================================
**Δείτε ΄Αρθρα για Εκδηλώσεις για Γιορτή Μητέρας Προηγ.Ετών...ΚΛΙΚ ΕΔΩ
**Δείτε Ιστορικά- Πως Καθιερώθηκε Διεθνώς η "Γιορτή της Μητέρας".....ΚΛΙΚ ΕΔΩ
=================================================================

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου