Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

"Πάρκο Τσιφλίκι"-Πικ-Νικ-Πάρτυ ΠΕΛΣΑ 10 6 2012 Αμπελόκηποι

"Πάρκο Τσιφλίκι"-Πικ-Νικ-Πάρτυ ΠΕΛΣΑ 10 6 2012 Αμπελόκηποι Καστοριάς

       Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού,σήμερα Κυριακή διοργάνωσε ένα Πάρτυ/Πίκ-Νίκ /κέρασμα-ευχαριστία,για όλους τους συγχωριανούς που βοηθάνε στις εκδηλώσεις του Συλλόγου.
     Η Εκδήλωση έγινε στο Πάρκο "Τσιφλίκι" που διαμορφώθηκε,ως γνωστόν,από τον Σύλλογο και συντηρείται με πολύ φροντίδα και μεράκι από μέλη του Συλλόγου,ειδικά από τον Γιώργο Ρουσκόπουλο,ώστε να παραμένει πάντα καταπράσινο.
     Στην θέση του Πάρκου "Τσιφλίκι" ήταν η παλιά θέση του χωριού μας "Σδράλτση"(Βλ.Λίγα Λόγια για το Χωριό μας")
      Πηγαίνοντας από το Χωριό προς το Πάρκο ,σχολιάσαμε την για 2-3 χρόνια σχεδόν,παντελή έλλειψη διαγράμμισης του δρόμου(ανυπαρξία λευκής συνεχούς γραμμής σήμανσης στον άξονα του δρόμου) που δέχεται αρκετή και υπεραστική κυκλοφορία και είναι επικίνδυνο να συμβούν ατυχήματα.Επί Λιάντση,γινόταν τακτικά φρεσκάρισμα των σημάνσεων,τώρα ή χάλασε το μηχάνημα ή μείναμε από μπογιά.Ο Δήμος μας μάλλον πρέπει να "ενοχλήσει" σχετικά, καθώς και για την συνέχεια του δρόμου ως το Γκιόλι.  
        Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Διοίκηση του Συλλόγου(είδαμε τους Πρόεδρος: Χατζή Σοφία
-Αντιπρόεδρος:Βασιλειάδης Κων/νος-Γραμματέας:Γεωργία Ξανθοπούλου Ταμίας:Κοβάτσης Αργύρης -Μέλη:Καραλή Χριστίνα,Λυγούρας Δημήτρης), ο Πρόεδρος της Τοπικής Δημοτικής Κοινότητας Τάσος Ντίνας,ο Αντιδήμαρχος του Δήμου μας Πέτρος Χατζής και πολλοί συγχωριανοί,κάθε ηλικίας που απήλαυσαν τα εδέσματα του Συλλόγου,κάτω από την σκιά των  δένδρων.
    Κάποια φωτογραφικά στιγμιότυπα παρακάτω στο αρχικό στάδιο,προτού έλθει περισσότερος κόσμος (αποχωρήσαμε νωρύτερα λόγω υποχρεώσεων)
Οι μικροί μας φίλοι,χάρηκαν την παιδική χαρά,που προ ημερών φρεσκοσυντήρησαν μέλη του Συλλόγου
από αριστερά:Νίκος Πανταζόπουλος,Τάσος Ντίνας,Φώτης Νικόπουλος-Σουβλάκι-λουκάνικο-Τσίπουρο/Μπύρα και ...σχολιασμοί της τρέχουσας επικαιρότητας...
από αριστερά:Γιώργος Ρουσκόπουλος,πίσω ο Δημήτρης Λυγούρας,Καθιστός Κώστας Γεωργιάδης
η λιακάδα-ζέστη κατηυθυνε υπό σκιάν στο Κιόσκι του Συλλόγου ή κάτω από τα δενδρα
Και μια Ξενάγηση στο χώρο με  ένα μικρό VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου