Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Εκλογολογίας το Ανάγνωσμα:Τοπικοί Πολιτευτές-Υποψήφιοι/Τάσος Ντίνας με το Ποτάμι

Εκλογολογίας το Ανάγνωσμα:Τοπικοί Πολιτευτές-Υποψήφιοι.-Τάσος Ντίνας, με το "Ποτάμι"

     Οι πρόωρες Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου προκάλεσαν,όπως ήταν αναμενόμενο, οργανωτικό αναβρασμό, αναδιατάξεις κομματικών σχηματισμών,διασπάσεις,"νέες κινήσεις","ουρές"& διαγκωνισμούς για αιτήσεις υποψηφιοτήτων, που βλέπουμε και τοπικά αυτές τις μέρες..
     Η μνημονιακή λαίλαπα που διέλυσε απ'άκρου σ' άκρου την Χώρα και τα δεινά που αυτή και οι στυλοβάτες της επεσώρευσαν στους Πολίτες, έχουν οδηγήσει τους πάντες στο ευρύτερο "κίνημα των αγανακτισμένων".
     Εκλογές λοιπόν:-τι να επιλέξει κανείς?Από παραδοσιακά κόμματα εξουσίας ή παράγωγά τους, που ευθύνονται για την παρούσα κατάσταση,είναι δυνατόν να περιμένει κανείς κάτι καλύτερο?Με κριτήριο την αγανάκτηση,μπορεί να οδηγηθεί κανείς σε κατάλληλη επιλογή?
    Απ'την άλλη,αρχηγικές κινήσεις  ή κινήσεις-γέννημα καναλιών, με έντονους διαπληκτισμούς ιδρυτικών μελών από την αρχή τους,δημιουργούν προβληματισμούς στους Πολίτες.
      Η Αξιωματική Αντιπολίτευση,μπορεί να είναι λύση?Εστω και με προβληματισμούς,ίσως?
    Φυσικά, το βέβαιο είναι ότι χρειάζεται αλλαγή πολιτικής και σταμάτημα του κατήφορου κι αυτό δεν μπορεί να γίνει από κείνους που ευθύνονται για όλα αυτά.Καθένας ας κάνει την επιλογή του.
     Το μη χείρον βέλτιστον?Οψόμεθα....
   Στους προβληματισμούς αυτούς,ένας συγχωριανός μας ο φίλος Τάσος Ντίνας,διάλεξε ήδη ν'ακολουθήσει το ρεύμα του "Ποταμιού" ως Υποψήφιος στο Ν Καστοριάς,όπως διαβάζουμε σε σημερινό δημοσίευμα που παραθέτουμε από την "Καστοριανή Εστία".
   =======================================================================
Το δημοσίευμα από "Καστοριανή Εστία"./Κυριακή, 4 Ιανουαρίου 2015

Η πρώτη υποψηφιότητα με το Ποτάμι στο νομό Καστοριάς

Πρώτος υποψήφιος με το Ποτάμι στο νομό Καστοριάς θα είναι ο Τάσος Ντίνας ο οποίος κατάγεται από τους Αμπελόκηπους ΚαστοριάςΓεννήθηκε  το 1958 από μικροαγρότες γονείς και φοίτησε  στα Γυμνάσιο Νεστορίου & Καστοριάς . Στη συνέχεια μετά από εξετάσεις κατατάχτηκε στην τότε Ελληνική Χωροφυλακή και έκανε καριέρα στην Ελληνική Αστυνομία απ' όπου αποστρατεύτηκε με το βαθμό του Ταξίαρχου. Επέστρεψε και ζεί στο γενέθλιο χωριό όπου για 4 χρόνια υπήρξε πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου και πρόεδρος της τοπικής κοινότητας την προηγούμενη θητεία. (δεν συμμετείχε στις τελευταίες εκλογές).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου