Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Εφημερίδα ΠΕΛΣΑ Αμπελόκηποι Φύλλο Φεβ 09

Κυκλοφόρησε η Εφημερίδα ΠΕΛΣΑ Αμπελόκηποι Φύλλο Φεβ-Μάρτ 09

Με μιά προσπάθεια ανανέωσης σε έγχρωμη έκδοση,κυκλοφόρησε το φύλλο Φεβρ '09 της τοπικής Εφημερίδας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελοκήπων.
Τα νέα χαρακτηριστικά:Εγχρωμη εκτύπωση,δοκιμαστικά και συμπλήρωση του τίτλου με το με το όνομα του χωριού " Αμπελόκηποι" για να αποκτήσει περισσότερη τοπική αναγνωρισιμότητα.
Καλή προσπάθεια,χρειάζεται διαρκή βελτίωση αλλά και λίγη περισσότερη οικονομική στήριξη από τους χωριανούς και φίλους για το πρόσθετο κόστος.
Ο Δαίμων του Τυπογραφείου,φαίνεται δεν δαμάζεται εύκολα και έτσι υπάρχουν και μικρολάθη και όχι καλή επεξεργασία φωτογραφιών αλλά θα διορθωθούν πιστεύουμε στο επόμενο φύλλο.
Τα βασικά θέματα του φύλλου:Η Γενική Συνέλευση του Πολιτιστ.Συλλόγου και η Νέα Διοίκηση,η επίσκεψη ΔΣ ΠΕΛΣΑ στο Δημ.Σχολείο μας,Εργασία Μαθητών του Σχολείου,Λαογραφικά Φεβρουαρίου,Ανακοινώσεις,Κοινωνικά,Ποίημα του ΞΕΝΟΥ,Δημοσιεύσεις -Διαφημίσεις Επαγγελματιών Χωριανών μας,Διάκριση Κατσαούνη Αλεξ. στο Πολυτεχνείο Κρήτης (Βλέπε BLOG-σχετική ανάρτησή μας),Αρθρο για τις Τούρνες και τους Ψαράδες της Λίμνης (βλ.BLOG σχετ.ανάρτησή μας),ανακοίνωση για το Ιστολόγιό μας κλπ
Με ΚΛΙΚ πάνω σε κάθε σελίδα, παρακάτω,μπορείτε να διαβάσετε όλες τις σελίδες της Εφημερίδας.:¨οπως πάντα ,ευπρόσδεκτα από το Σύλλογο σχόλια,άρθρα και φωτογραφίες γενικώτερου ενδιαφέροντος για το χωριό, για δημοσίευση.


1η Σελίδα



2η Σελίδα


3η Σελίδα










4η Σελίδα

5η Σελίδα







6η Σελίδα









1 σχόλιο:

  1. Παρατηρώ τελευταία ότι εφημερίδα μας παρεκλίνει από τους σκοπούς και την ουσία ύπαρξής της.Θεωρώ πως πρέπει να αναθεωρηθούν τάχιστα πολλές θέσεις και απόψεις, αν θέλουμε να συνεχιστεί η ομαλή κυκλοφορία και ύπαρξή της.Η εφημερίδα είναι μια αυτοχρηματοδοτούμενη δραστηριότητα.Τουλάχιστον ήταν.Ας μη προσθέσουμε ένα ακόμα βάρος στα οικονομικά του Συλλόγου μας.Το έργο της είναι σημαντικό.Ας το διαφυλάξουμε.Πανταζόπουλος Κώστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή