Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Γιορτή της Μητέρας 2010


Γιορτή της Μητέρας 2010:
Εκδήλωση ΠΕΛΣΑ
 9-5-2010 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αμπελοκήπων

       Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελοκήπων τίμησε τις μάνες κάθε ηλικίας, σε μια ωραία εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Αμπελοκήπων Καστοριάς. Η Αίθουσα ήταν κατάμεστη από γυναίκες όλων των ηλικιών και παιδάκια του Σχολείου κ Νηπιαγωγείου.
Οι άνδρες με μια "καναγκιρίσια νοοτροπία",θα είχαν δουλειές ("οι άντροι"-τόχουμι του χούϊ,να λιέμι,είχαμι κάτι δουλειές κι δεν άδειαζάμι να ρθούμι!")  και φέτος όπως φαίνεται και ζήτημα να είμασταν  4-5 όλοι κι όλοι,λές και η μάνα φορά μόνο τις γυναίκες.Και να σκεφθεί κανείς ότι έγινε συζήτηση αρκετές φορές για διοργάνωση εκδήλωσης για "Γιορτή του Πατέρα"!."Οι Πατιράδις,θάρχουνταν"?

Η άποψη της αίθουσας
Ο Πρόεδρος ΠΕΛΣΑ κ.Τάσος Ντίνας,υποδέχθηκε, καλωσόρισε και ευχήθηκε σε όλες τις μάνες Χρόνια Πολλά.
Τα παιδάκια είπαν, χαριτωμένα, πολλά ποιήματα για τις μαμάδες τους, τραγούδησαν και χόρεψαν με κέφι. Την οργανωτική ευθύνη εκ μέρους του ΠΕΛΣΑ είχε η κυρία Χριστίνα Καραλή,σύζ.Κατσαούνη Μάκη.
Ο Σύλλογος είχε,πέρα από τα κεράσματα στα τραπέζια και από μια γλαστρούλα με λουλούδια,δώρο για κάθε μάνα, που όλες τις χάρηκαν και τις πήραν να τις φυτέψουν στον κήπο τους.
Την επιμέλεια της χορευτικής παράστασης-χορογραφίας με τα παιδάκια, που με χαρά συμμετείχαν, είχαν οι κυρίες Χαρούλα και Αρετή Νικοπούλου,παλιά μέλη ΔΣ, πρώην πρόεδροι ΠΕΛΣΑ, που πάντα είναι κοντά και βοηθούν τον Σύλλογο.
Δίνουμε κάποια φωτογραφικά στιγμιότυπά από την εκδήλωση ,καθώς και μικρά VIDEO από την χορογραφία ,όπου ο μικρός Βασίλης Ζήσης (της Βιολέτας και του Στέργιου) έδωσε αριστοτεχνική παράσταση με ένα ΄"βαρύ Ζεϊμπέκικο"-


Μπορείτε να δείτε αναλυτικό
φωτογραφικό υλικό της Εκδήλωσης αλλά και μικρά VIDEO με ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ευχές και του Χρόνου.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου