Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Εφημερίδα ΠΕΛΣΑ Αμπελόκηποι Δεκ'011-Ιαν'12

Εφημερίδα  ΠΕΛΣΑ Αμπελόκηποι Δεκ'011-Ιαν'12
       Κυκλοφόρησε και διανεμήθηκε η Εφημερίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελοκήπων με ποικίλη  ύλη. Πέρα από τις αναδημοσιεύσεις,υπάρχουν και επώνυμα άρθρα,του ΔΣ αλλά και  συγχωριανών.Ενδεικτικά:
  • Σελ 1:Γιορταστικές Εκδηλώσεις στο Χωριό Δεκέμβριος-Ιανουάριος -από το ΔΣ
  • Σελ.2:α)Αλήθεια ή Αλήθειες -του Τάσου Ντίνα
  • Σελ2:α)Γυναίκα -της Αναστασίας Τερψοπούλου
  • Σελ3:α)Παράδοση,Ηθη,Εθιμα μέσα στο χρόνο-του Τάσου Ντίνα
  • Σελ.5:α)Ο Αγιος Μόδεστος,Προστάτης των Κτηνοτρόφων -του Χρ.Νικόπουλου (από το Ιστολόγιό μας)
  • Σελ 5:β)Πάμε για Restart???της Γεωργίας Ξανθοπούλου
Στην σελίδα 4 υπάρχουν στήλες με :Κοινωνικά,Συγχαρητήρια του παπαΝικόλα στους νέους που περιέφεραν τον Σταυρό σε όλο το Χωριό τα Φώτα,στήλη Μαγειρικής κλπ.
     Το εγχείρημα έκδοσης εφημερίδας για ένα Σύλλογο, σε μικρό χωριό σαν το δικό μας, είχε πάντα τις δυσκολίες του,αλλά τελευταία ,με την κατάργηση των μειωμένων ταχυδρομικών τελών που υπήρχαν για έντυπα Συλλόγων,γίνεται δυσκολότερο.
     Ετσι η Εφημερίδα έγινε 2μηνη αντί μηνιαία και ο Σύλλογος κάνει μια νέα προσπάθεια ανασύνταξης και γι αυτό κάλεσε όσους μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν την Εφημερίδα, να παρευρεθούν σε ειδική συνάντηση στο Πολιτιστικό Κέντρο,Το Σάββατο 10 Μαρτίου 2012,ώρα 18.00μμ με θέμα "Συγκρότηση Συντακτικής Ομάδας Εφημερίδας".
       Με λίγη καλή διάθεση και λίγο χρόνο ,ας προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε και να βελτιώσουμε την προσπάθεια,με τοπικούς αρθρογράφους και τοπικά θέματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου