Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Γενική Συνέλευση και Εκλογές νέου ΔΣ ΠΕΛΣΑ

Κυριακή 8-2-2009:Γενική Συνέλευση& Εκλογές ΔΣ στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμπελοκήπων

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Αμπελοκήπων την Κυριακή 8-2-2009 έγινε η Ετήσια Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελοκήπων (ΠΕΛΣΑ) με θέματα Ημερ.Δξης:
α)Τροποποιήσεις Καταστατικού β)Αλλαγή-Συμπλήρωση Τίτλου Εφημερίδαςγ)Ζήτημα Κεραίας Κινητής τηλεφωνίας δ)Απολογισμός ΔΣ και Αρχαιρεσίες- Εκλογές.
Οι Τροποποιήσεις που εγκρίθηκαν αφορούσαν μια ενότητα διορθώσεων λόγω Ευρώ,διευκρινιστικές προσθήκες σε άρθρα και αλλαγή της θητείας ΔΣ σε 2 έτη από 1.
Για την Εφημερίδα αποφασίστηκε να προστθεί στον τίτλο το όνομα του χωριού "Αμπελόκηποι" γι ανα αποκτήσει περισσότερη αναγνωρισιμότητα σαν τοπικό έντυπο.
Για την κεραία έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο ΔΣ Τάσο Ντίνα και από τον παρευρισκόμενο Πρόεδρο Δημ.Συμβουλίου ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ Κώστα Αντωνόπουλο για την τοποθετημένη κεραία κοντά στο "Κουρί" και για τις ενέργειες που γίνονται από τον Δήμο για έλεγχο νομιμότητας της εγκσης με γνωμονα την προστασία της υγέιας των κατοίκων.
Τέλος ο Απολογισμός ΔΣ έγινε ομόφωνα αποδεκτός και η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό και ήρεμο κλίμα.Φαίνεται ότι έχουν ξεπεραστεί πιά οι λυπηρές αντιθέσεις που από διάφορες παρεξηγήσεις είχαν διαταράξει το κλίμα συνεργασίας στο Σύλλογο.Τώρα υπάρχει καλό κλίμα και στις προσωπικές σχέσεις των μελών και η Νέα Διοίκηση που ομόφωνα και "δια βοής" εκλέχθηκε και συγκροτήθηκε σε σώμα είναι:
1)Ντίνας Τάσος,Πρόεδρος 2)Τσιγάρας Βασίλειος,Αντιπρόεδρος 3)Νικοπούλου Χαρούλα,Γραμματέας 4)Νικοπούλου Αρετή,Ταμίας και 5)Βασιλειάδης Κώστας,6)Λυγούρας Δημήτρης 7)Ρουσκοπούλου Αφροδίτη,Μέλη
Συγχαρητήρια και Ευχές για ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Ο Απολογισμός ΔΣ
Ανδρέας Ζησιάδης,
Δημήτρης Λυγούρας
Μαργαρίτα-Αντωνοπούλου
Κώστας Πανταζόπουλος
Αφρούλα Π"ιωάννου
Τάσος Ντίνας,Κώστας Βασιλειάδης
Αρετή Νικοπούλου
Χαρούλα Νικοπούλου



Τα μέλη της ΓΣ,Συγχωριανοί
Οχι πολλοί ,αλλά ένας καλός
πυρήνας που αγαπά το Σύλλογο
με συνέπεια από την Ιδρυσή του



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου