Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

Διάκριση συγχωριανού μας Κατσαούνη Αλέξανδρου

Λαμπρή διάκριση 2008, συγχωριανού μας στις επιστήμες:




Κατσαούνης Αλέξανδρος
Χημικός Μηχανικός,Λέκτορας στη Σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης

Ο συγχωριανός μας Κατσαούνης Αλέξανδρος του Δημητρίου και της Μαρίας, αφού τέλειωσε τη Σχολή Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πάτρας, έκανε και το Διδακτορικό του εκεί ,ακολουθεί πλέον αξιοζήλευτη Ακαδημαϊκή καριέρα στο Πολυτεχνείο Κρήτης στο τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος.
Πέρυσι το 2008 έλαβε υψηλή τιμητική διάκριση «Το Μετάλλιο Αριστείας Carl Wagner για την Ηλεκτροχημική Μηχανική» πανευρωπαικό βραβείο που απονέμεται κάθε τρία χρόνια σε ένα Ευρωπαίο Χημικό Μηχανικό-ερευνητή έως 35 χρόνων από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χημικών Μηχανικών.
Την είδηση ανακάλυψα τυχαία στο Internet. Ο Αλέξης σεμνό παιδί, υπηρετεί την Επιστήμη και την εκπαίδευση αθόρυβα. Θεωρώ όμως ότι πέρα από την ατομική του καταξίωση, τιμά και το χωριό μας με το έργο του. Είδα συμμετοχή του σε πάνω από 15 επιστημονικές δημοσιεύσεις στον τομέα της επιστήμης του. Για λεπτομέρειες ΚΛΙΚ ΕΔΩ
===================================================================

Η Ανακοίνωση από την Ιστοσελίδα του Πολυτεχνείου Κρήτης

Πολυτεχνείο Κρήτης

=====================

Διακρίσεις 2008
====================================================================2008: Το Μετάλλιο Αριστείας Carl Wagner για την Ηλεκτροχημική Μηχανική απονεμήθηκε φέτος (2008) στον Καθηγητή Αλέξανδρο Κατσαούνη του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας τελετής του 8ου Ευρωπαϊκού Συμποσίου Ηλεκτροχημικής Μηχανικής στην Πράγα στις 25 Αυγούστου 2008. Το βραβείο αυτό απονέμεται κάθε τρία χρόνια από την Ομάδα Εργασίας Ηλεκτροχημικής Μηχανικής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χημικών Μηχανικών σε ένα Ευρωπαίο ερευνητή κάτω των 35 ετών για εξαιρετική συμβολή στην έρευνα στον τομέα της εφαρμοσμένης ηλεκτροχημείας ή ηλεκτροχημικής μηχανικής.
=====================================================================


Του αξίζουν τα θΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ , στον ίδιο και την οικογένειά του, και σ'ανώτερα!.

Χρ.Νικόπουλος==== cnikop@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου